Poszukiwane nowe osiągnięcia!
Outbreak :: Mechanika :: Informacje
Strona 1 z 1
Poszukiwane nowe osiągnięcia!
Doszły mnie słuchy *kaszle* Auxpierre *kaszle*, że gracze na tym forum mają pomysły na własne osiągnięcia do Outbreak. Chciałbym ogłosić konkurs, którego celem byłoby dodanie nowego kontentu urozmaicającego rozgrywkę; przywilej stworzenia tego kontentu należeć będzie do graczy! ^^
Swoje pomysły należy zgłaszać w tym temacie.
Osoba z największą ilością zaakceptowanych osiągnięć otrzyma nagrodę w postaci członkostwa w specjalnej grupie na forum (a co za tym idzie, wyróżniającym kolorkiem nicku :P).
Akceptacja osiągnięć jest dokonywana przez administrację forum, czyli technika-administratora aka mnie (Martinz) i naszego głównego Mistrza Gier, a zarazem głównego administratora (d'Auxpierre).
Powodzenia!
Swoje pomysły należy zgłaszać w tym temacie.
Osoba z największą ilością zaakceptowanych osiągnięć otrzyma nagrodę w postaci członkostwa w specjalnej grupie na forum (a co za tym idzie, wyróżniającym kolorkiem nicku :P).
Akceptacja osiągnięć jest dokonywana przez administrację forum, czyli technika-administratora aka mnie (Martinz) i naszego głównego Mistrza Gier, a zarazem głównego administratora (d'Auxpierre).
Powodzenia!
Martinz- Patriarcha Outbreak
- Liczba postów : 29
Outbreak :: Mechanika :: Informacje
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: